Ochutnejte naši medovou klobásu

Grilovací medová klobása se začlenila do naší nabídky teprve nedávno, avšak rychle se stala jednou z nejprodávanějších klobás! Ochutnejte ji i Vy a možná zjistíte, že i do klobásy se dá zamilovat.

 

SUROVINY: 1kg brambor, 2 - 4 nožičky medové grolovací klobásy, 1 kostka masoxu, sýr na strouhání

POSTUP: Brambory očistíme, omyjeme na nakrájíme na 2-3mm plátky, stejně tak nakrájíme i klobásu. Do zapékají misky klademe 2-3 vrstvy bramborových plátků, které postupně prosolíme a pak vrstvu klobásy zakončíme horní vrstvou brambor. V hrnku rozpustíme v 1,5dl vařící vody 1 kostku masoxu a tím vše zalijeme. Pečeme 30-45 minut na 250 stupňů až jsou brambory měkké. Na posledních 15 minut posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme. Misku přikryjeme víkem nebo alespoň alobalem.

Kontakt

Jihočeská masna s.r.o.
Pražská 530
370 04 České Budějovice

+420 736 530 266

info@jmcb.cz

Zobrazit mapu >

Naše certifikáty