Guláš z vepřového a srnčího na houbách

Vynikající kombinace zvěřiny, vepřového a čerstvých hub.

 

SUROVINY:  50dkg srnčího masa (plec, kližka), 20dkg vepřového masa, 20dkg hub, 1lžička kysané smetany, 1lžíce kečupu, 1kostka masoxu, 1dl červeného vína, 1 velká cibule, mletá paprika, mletý pepř, kmín, sůl, hladká mouka

POSTUP:  Houby očistíme a dusíme na oleji společně s kmínem a pepřem. Nyní si osmahneme na oleji drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená obě masa na kostičky, sůl a dusíme. Maso občas podlijeme vývarem z masoxu. Když maso změkne, přidáme kečup, kysanou smetanu, červené víno, papriku, podušené houby a vše krátce povaříme. Nakonec trochu zahustíme hladkou moukou.

Kontakt

Jihočeská masna s.r.o.
Pražská 530
370 04 České Budějovice

+420 736 530 266

info@jmcb.cz

Zobrazit mapu >

Naše certifikáty