Recepty

Chleba s paštikou

.

Kančí kýta na šípkové omáčce

"Se šípkovou! Jedině se šípkovou...", pravil znalec.

Ochutnejte naši medovou klobásu

Grilovací medová klobása se začlenila do naší nabídky teprve nedávno, avšak rychle se stala jednou z nejprodávanějších klobás! Ochutnejte ji i Vy a možná zjistíte, že i do klobásy se dá zamilovat.

Jelení guláš

Jelení plec nakrájíme na kostky a dáme dusit na připravenou cibuli, přidáme lžíci rajského protlaku, sůl,...

Vepřový špíz

Jednoduchý recept na výborné špízy. Zvládnutelné i pro začátečníky.

Hovězí roláda

 ....maso rozkrájíme na velký obdélníkový plát, který zlehka naklepeme, opepříme, poklademe na něj kolečka cibule a celé stonky petrželové natě, zabalíme do mikrotenové folie a necháme alespoň dvě hodiny nebo přes noc odležet v chladu. Před přípravou cibuli a petrželovou nať z masa odstraníme, osolíme, potřeme náplní, svineme, převážeme bílou nití a prudce opečeme...

Jelení závitky s uzeným masem

Nakrájíme tenké řízky z jelení kýty, naklepeme je, osolíme, potřeme hořčicí a opepříme. Plníme slaninou, vařeným uzeným masem, půlkou malé cibule a okurkou. Řízky zatočíme a zavážeme nití, aby dobře držely. Do kastrolu dáme tuk a závitky upečeme v troubě.

Guláš z vepřového a srnčího na houbách

Vynikající kombinace zvěřiny, vepřového a čerstvých hub.

Kontakt

Jihočeská masna s.r.o.
Pražská 530
370 04 České Budějovice

+420 736 530 266

info@jmcb.cz

Zobrazit mapu >

Naše certifikáty